TURSKA
Država na dva kontinenta

Turska

Turska je evroazijska država, koja je smeštena u jugoistočnoj Evropi (Istočna Trakija) i jugozapadnom delu Azije (Mala Azija). Ono što je posebno jeste baš položaj države “na dva kontinenta”, pa je samim tim Turska kultura poseban spoj istočnih i zapadnih običaja i tradicija. Polozaj Turske, između Evrope na zapadu, središnje Azije na istoku, Rusije na severu i Bliskog istoka na jugu, doprineo je velikom strateškom značaju.
No, ono što je jako posebno i važno, i naravno što izdvaja Tursku, jesu znamenitosti, plaže i posebna kultura, gde se i samim dolaskom “vidi” osećaj kulture kao i uredjenost mesta, plaža i naravno hotela. (Ono što mi izdvajamo u našoj ponudi jesu hoteli koji se odlikuju ljubaznošću, urednošću, i onim što je najvažnije osećaj udobnosti). Ono na šta želimo da skrenemo pažnju, jeste ono znog čega se Turska izdvaja i ono što se ne sme propustiti, u koliko se odlučujete da sebi priustite savršen odmor.

Mi izvajamo najbolje:

Baslica Cistern – interesantan prostor i turistička atrakcija. Nalazi se u blizini Aja Sofija dzamije. Fantastična akustika, igra senki, podseća na scenografiju za film.
Goreme National Park – nacionalni prak, kojim je izuzetno lepo šetati. Mnoštvo restorana i hotela, dodatno krase ovo područje. Bajkoviti dimnjaci čine ga jednim od jedinstvenijih pejzaža koje će te ikada videti. Dodatnu čar pružaju baloni sa toplim vazduhom.
Dolmabache Palace – prelepa palata, savršen vrt, kao i fontane. Jedinstveno stilizovane ograde kao i položaj same palate. Posebno se izdvaja legendarni luster, koji je poklon kraljice Viktorije. Suvišno je bilo sta reći sem TREBA VIDETI.
Termessos – posebnost ruševina, peviše su zanimljive, jer se šire peščanim stazama dok se ne dodje do vrha, a tu vas čeka pogled koji oduzima dah.
Curetes Street – jedna od najbolje sačuvanih gradjevina starog grada Efeza. Ono što ovde možete videti jesu Hram Artemide, kraljevska terasa, vodovod starog grada i naravno ono najlepše prelep pogled na Celsosovu biblioteku.
Turska ima toliko znamenitosti, gradjevina, dela da ne bi smo stigli ni da ih spomenemo. Mi smo izdvojili ono što su naši zadovoljni klijenti kao i mi posetili, i ono zbog čega pamtimo putovanja, naravno tu ne smemo izostaviti plaže.

Neke od najlepših plaza su:

Patara, Asos, zalim Alacati, Pirlanta, Altinkum, Ajajargi, Golturkbuku, Oludeniz, dolina Leptira, Iztuzu i jos bezbroj lepih plaza. Naravno, sam smeštaj, savršena plaza, i ono što želite da vas odmor čini, možete naći u našoj ponudi, a to znaci:
Ddobar hotel, plaža, vaše zadovoljstvo, jer ste vi nama uvek na prvom mestu. Poželećete svake godine da se ponovi vaše najbolje putovanje sa nama. JER MI SMO TU ZA VAS.

 

Preuzmite cenovnik Sarimsakli-paket aranžmani

Word dokumentPDF dokument

Preuzmite cenovnik Sarimsakli-hoteli

Word dokumentPDF dokument

Preuzmite cenovnik Kušadasi-hoteli

Word dokumentPDF dokument

Preuzmite cenovnik Kušadasi-autobuski prevoz

Word dokumentPDF dokument

15% Popusta
140€

Hotel Ayma 4*

10% Popusta
86€

Hotel Melike 2*

15% Popusta
95€

Hotel Minay Plus 3*

10% Popusta
105€

Hotel Ekin 3*

20% Popusta
230€

Hotel Ponz 3*

84€

Hotel Ozcam 2*

84€

Hotel Argau 2*

25% Popusta
hotel flora suites
312€

Hotel Flora Suites 3+*

20% Popusta
hotel sunday
288€

Hotel Sunday 3*

10% Popusta
hotel santur
208€

Hotel Roxx Royal 4* (Ex Santur)

28% Popusta
hotel asena
355€

Hotel Asena 3*

15% Popusta
hotel albora
132€

Hotel Albora 3*

22% Popusta
hotel surtel
331€

Hotel Surtel 3*

20% Popusta
hotel dabaklar
269€

Hotel Dabaklar 4*

20% Popusta
hotel belmare
372€

Hotel Belmare 4*

25% Popusta
hotel grand blue sky 1
600€

Hotel Grand Blue Sky 4*

25% Popusta
hotel palm wing ephesus
641€

Hotel Palm Wings Ephesus 5*

25% Popusta
hotel omer holiday resort
523€

Hotel Omer Holiday Resort 5*

13% Popusta
hotel aqua fantasy
811€

Hotel Aqua Fantasy 5*