TURSKA

Turska je evroazijska država, koja je smeštena u jugoistočnoj Evropi (Istočna Trakija) i jugozapadnom delu Azije (Mala Azija). Ono što je posebno jeste baš položaj države „na dva kontinenta“, pa je samim tim Turska kultura poseban spoj istočnih i zapadnih običaja i tradicija. Polozaj Turske, između Evrope na zapadu, središnje Azije na istoku, Rusije na severu i Bliskog istoka na jugu, doprineo je velikom strateškom značaju.
No, ono što je jako posebno i važno, i naravno što izdvaja Tursku, jesu znamenitosti, plaže i posebna kultura, gde se i samim dolaskom „vidi“ osećaj kulture kao i uredjenost mesta, plaža i naravno hotela. (Ono što mi izdvajamo u našoj ponudi jesu hoteli koji se odlikuju ljubaznošću, urednošću, i onim što je najvažnije osećaj udobnosti). Ono na šta želimo da skrenemo pažnju, jeste ono znog čega se Turska izdvaja i ono što se ne sme propustiti, u koliko se odlučujete da sebi priustite savršen odmor.

Mi izdvajamo najbolje:

Baslica Cistern – interesantan prostor i turistička atrakcija. Nalazi se u blizini Aja Sofija dzamije. Fantastična akustika, igra senki, podseća na scenografiju za film.
Goreme National Park – nacionalni prak, kojim je izuzetno lepo šetati. Mnoštvo restorana i hotela, dodatno krase ovo područje. Bajkoviti dimnjaci čine ga jednim od jedinstvenijih pejzaža koje će te ikada videti. Dodatnu čar pružaju baloni sa toplim vazduhom.
Dolmabache Palace – prelepa palata, savršen vrt, kao i fontane. Jedinstveno stilizovane ograde kao i položaj same palate. Posebno se izdvaja legendarni luster, koji je poklon kraljice Viktorije. Suvišno je bilo sta reći sem TREBA VIDETI.
Termessos – posebnost ruševina, peviše su zanimljive, jer se šire peščanim stazama dok se ne dodje do vrha, a tu vas čeka pogled koji oduzima dah.
Curetes Street – jedna od najbolje sačuvanih gradjevina starog grada Efeza. Ono što ovde možete videti jesu Hram Artemide, kraljevska terasa, vodovod starog grada i naravno ono najlepše prelep pogled na Celsosovu biblioteku.
Turska ima toliko znamenitosti, gradjevina, dela da ne bi smo stigli ni da ih spomenemo. Mi smo izdvojili ono što su naši zadovoljni klijenti kao i mi posetili, i ono zbog čega pamtimo putovanja, naravno tu ne smemo izostaviti plaže.

Neke od najlepših plaza su:

Patara, Asos, zalim Alacati, Pirlanta, Altinkum, Ajajargi, Golturkbuku, Oludeniz, dolina Leptira, Iztuzu i jos bezbroj lepih plaza. Naravno, sam smeštaj, savršena plaza, i ono što želite da vas odmor čini, možete naći u našoj ponudi, a to znaci:
Ddobar hotel, plaža, vaše zadovoljstvo, jer ste vi nama uvek na prvom mestu. Poželećete svake godine da se ponovi vaše najbolje putovanje sa nama. JER MI SMO TU ZA VAS.

 

40% Popust
Hotel Arora Kušadasi, Kušadasi leto 2023, Turska leto 2023

Hotel Arora Kušadasi 4*

25% Popust
Hotel Roxx Royal Kušadasi 4*

Hotel Roxx Royal Kušadasi 4*

Hotel Cagdas Kušadasi

Hotel Cagdas Kušadasi 2*

Hotel Ozka Kušadasi, Turska, Kušadasi leto 2023, Turska leto 2023

Hotel Ozka Kušadasi 2+*

Hotel Argau 2*

10% Popust
Hotel Melike Kušadasi, Kušadasi leto 2023, Turska leto 2023

Hotel Melike 2*

15% Popust
hotel albora

Hotel Albora 3*

15% Popust

Hotel Minay Plus 3*

10% Popust

Hotel Ekin 3*

40% Popust

Hotel Ponz 3*

25% Popust
hotel flora suites

Hotel Flora Suites 3+*

20% Popust
hotel sunday

Hotel Sunday 3*