MPS TrendMPS Trend

Hotel Ekin 3*

Hotel Ekin 3* se nalazi na plaži Ladies Beach udaljen od centra 3km. Deli ga samo šetalište od plaže. Hotel sadrži
Restoran, bar, sef na recepciji koji se doplaćuje i besplatan Wi-Fi u celom hotelu. Hotel Ekin je renoviran 2019. godine.
Svaka soba u hotelu poseduje balkon, kupatilo, klimu, minibar, telefon. Jedino jednokrevetne sobe nemaju balkon.
U standardnoj sobi mogu stati maksimalno 3 osobe. Soba sadrži dva standardna ležaja ili francuski ležaj i jednu sofu ili pomoćni ležaj. Usluga u hotelu je noćenje s doručkom ili polupansion.


HOTELSKI I AUTOBUSKI POPUST:

  • ZA UPLATE PRILIKOM REZERVACIJE OD 30% DO 30.06.2020 ODOBRAVAMO 10% POPUSTA NA HOTELSKI SMESTAJ

POPUSTI I DOPLATE

  • Doplata za sobu 1/1: 50% tokom cele sezone.
  • Popust za 3. odraslu osobu je 30% na pomocnom lezaju
  • POPUSTI ZA DECU: 1. dete od 0-7 godina besplatno, 1. dete od 7-13 godina popust 50%
  • Klima uredjaj uracunat u cenu

Boravak u izabranom hotelu na bazi 12 dana /10 noćenja i uslugu ND , HB ili All u zavisnosti od hotela,usluge vodiča i lokalne takse.

Autobuski prevoz, putno osiguranje, sve fakultativne izlete, individualni troškove putnika.

Organizator zadržava pravo da putem Last minute ponude prodaju svojih kapaciteta po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime eventualne razlike u ceni.
Cene bus prevoza po osobi u eurima ADL CHD Bus polasci Mesto polaska
Novi Sad 85€ 65€ Novi Sad Parking kod Lokomotive
Beograd 85€ 65€ Beograd Naknadno objavljujemo mesto polaska
Kolari 85€ 65€ Kolari Motel kod pumpe Kolari
Kraljevo transver do Pojata 85€ 65€ Pojate Kod železničke stanice na prakingu
Požarevac 85€ 65€ Požarevac Na pumpi "Knez Petrol",preko puta restorana "Požarevačka petlja";tačnije kod naplatne rampe Požarevac
Velika Plana 85€ 65€ V.Plana Kod motela "Velika Plana"-Nis pumpa
Batočina 85€ 65€ Batočina Na parkingu preko puta restorana "Kapija Šumadije"-Batočina naplatna rampa
Jagodina 85€ 65€ Jagodina U odlasku:kod pumpe Coral;u povratku:kod pumpe Mol
Ćuprija 85€ 65€ Ćuprija U odlasku:motel Ravanica;u povratku:Lukoil pumpa
Paraćin 85€ 65€ Paraćin Motel Tito
Pojate 85€ 65€ Pojate Restoran Evropa
Kragujevac do Batočine 85€ 65€ Paraćin Tržni centar-Roda parking
Aleksinac 85€ 65€ Aleksinac U odlasku:restoran Istanbul;u povratku:Lukoil pumpa
Niš/Pirot 85€ 65€ Niš Parking kod Tempa
Kikinda 85€ 65€ Kikinda Ispred agencije "Banat tours";ul.Dr.Zorana Đinđica 19
Zrenjanin 85€ 65€ Zrenjanin Glavna autobuska stanica-OMV pumpa
Mali Požarevac 85€ 65€ Mali Požarevac Uređeni parking kod isključenja petlje "Mali Požarevac"
Mihajlovac 85€ 65€ Mihajlovac Lukoil pumpa
Svilajnac(Topola) 85€ 65€ Svilajnac(Topola) MOL pumpa,motel "Stari Hrast"
Čačak(do Batočine) 85€ 65€ Čačac(do Batočine) Tržni centar Roda parking(glavni put)
Vrnjačka Banja(do Pojata) 85€ 65€ Vrnjačka Banja(do Pojata) Na pumpi"Knez Petrol" kod kružnog toka
Trstenik(do Pojata) 85€ 65€ Trstenik(do Pojata) Na parkingu kod autobuske stanice
Kruševac(do Pojata) 85€ 65€ Kruševac(do Pojata) Parking kod Crkve Lazarica
Dimitrovgrad 85€ 65€ Dimitrovgrad Restoran Happy stars
AUTOBUSKI PREVOZ - DODATNE USLUGE I NAPOMENE
Dodatne usluge za autobuski prevoz - transferi iz odredjenih mesta u Srbiji
Cena u tabeli obuhvata autobuski prevoz iz Beograda. Za polazak iz Niša i usputnih stajališta na autoputu Niš-Gradina cena se umanjuje za 5 eur po osobi.
Doplata za transfer Novi Sad - Beograd Odrasli i deca od 0-12 godina + 17€
Doplata za transfer Zrenjanin - Beograd Odrasli i deca od 0-12 godina +17€ minimalni broj putnika je 2 (plaćaju se 2 pune cene)
Doplata za transfer Kikinda - Beograd Odrasli i deca od 0-12 godina + 22€ minimalni broj putnika je 2 (plaćaju se 2 pune cene)
Doplata za transfer Kragujevac - Batočina(autoput) Odrasli i deca od 0-12 godina +8.5€ minimalni broj putnika je 2 (plaćaju se 2 pune cene)
Doplata za transfer Čačak - Batočina(autoput) Odrasli i deca od 0-12 godina +15€ minimalni broj putnika je 2 (plaćaju se 2 pune cene)
Doplata za transfer Kraljevo - Pojate(autoput) Odrasli i deca od 0-12 godina +15€ minimalni broj putnika je 2 (plaćaju se 2 pune cene)
Doplata za transfer Vrnjačka Banja - Pojate(autoput) Odrasli i deca od 0-12 godina +14€ minimalni broj putnika je 2 (plaćaju se 2 pune cene)
Doplata za transfer Trstenik - Pojate(autoput) Odrasli i deca od 0-12 godina +11€ minimalni broj putnika je 2 (plaćaju se 2 pune cene)
Doplata za transfer Kruševac - Pojate(autoput) Odrasli i deca od 0-12 godina +9€ minimalni broj putnika je 2 (plaćaju se 2 pune cene)
Izbor sedišta - Sedišta u prvih 5 redova u visokopodnom autobusu, ili na donjoj platformi u "dabl-dekeru" (bez mogućnosti rezervacije odredjenog sedišta) u zavisnosti od tipa autobusa mogu se garantovati i rezervisati uz doplatu, za povratnu kartu 40 eura po osobi. Cena važi za odrasle i decu.
Dodatno sedište - Moguća je rezervacija dodatnog sedišta uz doplatu, za povratnu kartu 60 eur. Cena važi za odrasle i decu.
NAPOMENE ZA AUTOBUSKI PREVOZ
Nije moguće koristiti autobuski prevoz u jednom pravcu.
Putovanje za Kušadasi je preko Sarimsaklija.
Zbog velikog broja hotela i brzine razvoženja/sakupljanja putnika moguć je transfer manjim vozilom od hotela Anra, koji je u blizini glavne dolmoš stanice, do odabranog hotela.

AUTOBUSKI PREVOZ

U autobusu je zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola, opojnih sredstava i upotreba wc-a (sem u slučaju nemogućnosti zaustavaljanja autobusa).
Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja. Agencija pravi raspored sedenja uzimajući ravnopravno u obzir: starost putnika (stara lica ili porodice sa decom), bolest ili fizičke nedostatke putnika, kao i vreme uplate. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu agencija dodeli. Putnik moze da rezerviše ,,Željeno sedište’’ u autobusu uz doplatu od 10 EUR-a.Doplata za 2 spojena mesta po želji putnika moguća je samo uz prethodnu potvrdu od strane agencije,po ceni dečije karte prevoza, i takvi zahtevi se podnose i uplaćuju prilikom prijave aranžmana.

Prtljag putnika sme da sadrži iskljucivo ručni prtljag, stvari za ličnu upotrebu i jedan kofer po punoplativoj osobi. Svi dodatni koferi, veće kese se naplaćuju po tarifi prevoznika.

Za boravak do 90 dana u Turskoj, za gradjane Srbije sa biometrijskim pasošem I sa vaznošcu 6 meseci po završetku putovanja nije potrebna viza, kao ni za transit kroz Bugarsku (EU). Putnici sa pasošima drugih država dužni su da se raspitaju o viznom režimu zemlje sa cijim pasošima putuju. Za maloletnu decu, obavezna je saglasnost ako putuju bez jednog roditelja.

Plaćanje celokupnog iznosa aranžmana i bus prevoza isključivo u dinarskoj protivvrednosti odabirom jednog od mogućih načina plaćanja:

  • Uz akontaciju od 30% ostatak gotovinom, 15 dana do polaska po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.
  • Dinarski (devizna cena plaća se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate)
    30% deviznog dela kao akontacija kod prijave, ostatak u 11 MESEČNIH RATA , i to: čekovima građana sa upisanm datumima dospeća 15. u mesecu ili administrativnom zabranom; Čekovi ili overena administrativna zabrana se dostavljaju ODMAH KOD REZERVACIJE (NAJKASNIIJE 72 SATA OD MOMENTA REZERVACIJE). U slučaju neblagovremenog izmirenja obaveza po administrativnoj zabrani, putnik se obavezuje da sam izmiri dugovanje.

Putno osiguranje je obavezno i pokriva troškove lečenja i asistencije u slučajevima bolesti, hirurške intervencije i sl. Za sve putnike koje koriste paket aranžman (autobuski prevoz i smeštaj) osiguranje plaćaju po povoljnijim, grupnim tarifama polisa Millenijum Osiguranja ili Dunav osiguranja u agenciji.

Agencija će prevoz obaviti autobusima turističke klase (klima,video,audio…). Datum polaska autobusa je dan pre početka letovanja i naznačeno je u koloni sa oznakom bus.Moguća je eventualna promena mesta ili vremena polaska u odnosu na tabelu. Mesto polaska nalazi se u koloni autobuski prevoz. Putnik je dužan da proveri tačno vreme polaska 3 dana pre putovanja.

1. dan –Polazak putnika sa parkinga ulaz u sajam ispred hale 3 u Beogradu, putovanje do Kušadasija preko Niša, Pirota, Dimitrovgrada do Bugarske. Noćna vožnja kroz Bugarsku sa kraćim usputnim odmorima.

2. dan – Ulazak u Tursku prelazak trajektom Dardaneli nastavak puta do Kušadasija dolazak u prepodnevnim satima u zavisnosti od vremena polaska. Smeštaj u izabrani hotel najkasnije u 14h po lokalnom vremenu. Slobodno vreme. Boravak u Kušadasiju u odabranom hotelu

12. dan – Napuštanje hotela slobodno vreme u popodnevnim satima polazak za Srbiju oko 15h u zavisnosti od organizacije polaska. Noćna vožnja kroz Bugarsku i u prepodnevnim satima dolazak u Srbiju.