Kušadasi

Kušadasi je jedno od najlepših poluostrva koje dominira prelepim pogledom. Prilaz Kušadasiju moguć je sa mora ili avionom. Neke od znamenitosti Kušadasija i ono što ga izdvaja od drugih poluostrva jetse svetionik i mali zoološki vrt. Na par kilometara (odprilike 24km), južno od Kušadasija, nalazi se nacionalni park, koji pruža čudesan pogled ka susednoj Grčkoj i ostrvu Samos. Ono što još odlikuje Kušadasi, jesu i mnogobrojni Antički gradovi, kao što su Efes, Didim, Prijena i Milet. Opština i grad – pripadaju vilajetu Ajdin, od čijeg je centra Kušadasi udaljen 65 km (naravno poseduje savremen auto-put).

Kušadasi je veoma razvijeno letovalište (ono ne poseduje svoj aerodrom), koristi aerodrom „Adan Menderes“ (85km), u Izmiru, „Milas-Bodrum“ u Milasu – (120km). Kušadasi poseduje marinu i luku za prekokeanske brodove koji su svakodnevni „gosti“. Ono što je takodje bitno, Kušadasi poseduje oko 1000 hotela, pansiona (OD KOJIH NAJBOLJE IZDVAJAMO U NAŠOJ PONUDI). Jedan od najstarijih hotela je „Imbat“ izgrađen 1957, koji se nalazi na obodu Zenske plaže, a može se videti iz centra grada. Ono šta je najlepše i najvažnije, Kušadasi može da se pohvali brojnim plažama koje odlikuje lepa i bistra voda, kao i velika urednos.

40% Popust
Hotel Arora Kušadasi, Kušadasi leto 2023, Turska leto 2023

Hotel Arora Kušadasi 4*

25% Popust
Hotel Roxx Royal Kušadasi 4*

Hotel Roxx Royal Kušadasi 4*

Hotel Cagdas Kušadasi

Hotel Cagdas Kušadasi 2*

Hotel Ozka Kušadasi, Turska, Kušadasi leto 2023, Turska leto 2023

Hotel Ozka Kušadasi 2+*

Hotel Argau 2*

10% Popust
Hotel Melike Kušadasi, Kušadasi leto 2023, Turska leto 2023

Hotel Melike 2*

15% Popust
hotel albora

Hotel Albora 3*

15% Popust

Hotel Minay Plus 3*

10% Popust

Hotel Ekin 3*

40% Popust

Hotel Ponz 3*

25% Popust
hotel flora suites

Hotel Flora Suites 3+*

20% Popust
hotel sunday

Hotel Sunday 3*

40% Popust
hotel asena

Hotel Asena 3*

15% Popust
hotel surtel

Hotel Surtel 3*

20% Popust
hotel belmare

Hotel Belmare 4*

35% Popust
hotel grand blue sky 1

Hotel Grand Blue Sky 4*

Cene bus prevoza po osobi u eurima ADL CHD Bus polasci Mesto polaska
Novi Sad 95€ 75€ Novi Sad Parking kod Lokomotive
Beograd 95€ 75€ Beograd Naknadno objavljujemo mesto polaska
Kolari 95€ 75€ Kolari Motel kod pumpe Kolari
Kraljevo transver do Pojata 95€ 75€ Pojate Kod železničke stanice na prakingu
Požarevac 95€ 75€ Požarevac Na pumpi "Knez Petrol",preko puta restorana "Požarevačka petlja";tačnije kod naplatne rampe Požarevac
Velika Plana 95€ 75€ V.Plana Kod motela "Velika Plana"-Nis pumpa
Batočina 95€ 75€ Batočina Na parkingu preko puta restorana "Kapija Šumadije"-Batočina naplatna rampa
Jagodina 95€ 75€ Jagodina U odlasku:kod pumpe Coral;u povratku:kod pumpe Mol
Ćuprija 95€ 75€ Ćuprija U odlasku:motel Ravanica;u povratku:Lukoil pumpa
Paraćin 95€ 75€ Paraćin Motel Tito
Pojate 95€ 75€ Pojate Restoran Evropa
Kragujevac do Batočine 95€ 75€ Paraćin Tržni centar-Roda parking
Aleksinac 95€ 75€ Aleksinac U odlasku:restoran Istanbul;u povratku:Lukoil pumpa
Niš/Pirot 95€ 75€ Niš Parking kod Tempa
Kikinda 95€ 75€ Kikinda Ispred agencije "Banat tours";ul.Dr.Zorana Đinđica 19
Zrenjanin 95€ 75€ Zrenjanin Glavna autobuska stanica-OMV pumpa
Mali Požarevac 95€ 75€ Mali Požarevac Uređeni parking kod isključenja petlje "Mali Požarevac"
Mihajlovac 95€ 75€ Mihajlovac Lukoil pumpa
Svilajnac(Topola) 95€ 75€ Svilajnac(Topola) MOL pumpa,motel "Stari Hrast"
Čačak(do Batočine) 95€ 75€ Čačac(do Batočine) Tržni centar Roda parking(glavni put)
Vrnjačka Banja(do Pojata) 95€ 75€ Vrnjačka Banja(do Pojata) Na pumpi"Knez Petrol" kod kružnog toka
Trstenik(do Pojata) 95€ 75€ Trstenik(do Pojata) Na parkingu kod autobuske stanice
Kruševac(do Pojata) 95€ 75€ Kruševac(do Pojata) Parking kod Crkve Lazarica
Dimitrovgrad 95€ 75€ Dimitrovgrad Restoran Happy stars
AUTOBUSKI PREVOZ - DODATNE USLUGE I NAPOMENE
Dodatne usluge za autobuski prevoz - transferi iz odredjenih mesta u Srbiji
Cena u tabeli obuhvata autobuski prevoz iz Beograda. Za polazak iz Niša i usputnih stajališta na autoputu Niš-Gradina
Doplata za transfer Novi Sad - Beograd Odrasli i deca od 0-12 godina + 25€
Doplata za transfer Zrenjanin - Beograd Odrasli i deca od 0-12 godina + 25€ minimalni broj putnika je 2 (plaćaju se 2 pune cene)
Doplata za transfer Kragujevac - Batočina(autoput) Odrasli i deca od 0-12 godina + 17€ minimalni broj putnika je 2 (plaćaju se 2 pune cene)
Doplata za transfer Čačak - Batočina(autoput) Odrasli i deca od 0-12 godina + 23€ minimalni broj putnika je 2 (plaćaju se 2 pune cene)
Doplata za transfer Kraljevo - Pojate(autoput) Odrasli i deca od 0-12 godina + 25€ minimalni broj putnika je 2 (plaćaju se 2 pune cene)
Doplata za transfer Vrnjačka Banja - Pojate(autoput) Odrasli i deca od 0-12 godina + 23€ minimalni broj putnika je 2 (plaćaju se 2 pune cene)
Doplata za transfer Trstenik - Pojate(autoput) Odrasli i deca od 0-12 godina + 20€ minimalni broj putnika je 2 (plaćaju se 2 pune cene)
Doplata za transfer Kruševac - Pojate(autoput) Odrasli i deca od 0-12 godina + 18€ minimalni broj putnika je 2 (plaćaju se 2 pune cene)
Izbor sedišta - Sedišta u prvih 5 redova u visokopodnom autobusu, ili na donjoj platformi u "dabl-dekeru" (bez mogućnosti rezervacije odredjenog sedišta) u zavisnosti od tipa autobusa mogu se garantovati i rezervisati uz doplatu, za povratnu kartu 40 eura po osobi. Cena važi za odrasle i decu.
Dodatno sedište - Moguća je rezervacija dodatnog sedišta uz doplatu, za povratnu kartu 75 eur. Cena važi za odrasle i decu.
NAPOMENE ZA AUTOBUSKI PREVOZ
Nije moguće koristiti autobuski prevoz u jednom pravcu.
Putovanje za Kušadasi je preko Sarimsaklija.
Zbog velikog broja hotela i brzine razvoženja/sakupljanja putnika moguć je transfer manjim vozilom od hotela Anra, koji je u blizini glavne dolmoš stanice, do odabranog hotela.

AUTOBUSKI PREVOZ

U autobusu je zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola, opojnih sredstava i upotreba wc-a (sem u slučaju nemogućnosti zaustavaljanja autobusa).
Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja. Agencija pravi raspored sedenja uzimajući ravnopravno u obzir: starost putnika (stara lica ili porodice sa decom), bolest ili fizičke nedostatke putnika, kao i vreme uplate. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu agencija dodeli. Putnik moze da rezerviše ,,Željeno sedište’’ u autobusu uz doplatu kao sto je naznačeno u cenovniku.Doplata za 2 spojena mesta po želji putnika moguća je samo uz prethodnu potvrdu od strane agencije,po ceni dečije karte prevoza, i takvi zahtevi se podnose i uplaćuju prilikom prijave aranžmana.

Prtljag putnika sme da sadrži iskljucivo ručni prtljag, stvari za ličnu upotrebu i jedan kofer po punoplativoj osobi. Svi dodatni koferi, veće kese se naplaćuju po tarifi prevoznika.

Za boravak do 90 dana u Turskoj, za gradjane Srbije sa biometrijskim pasošem I sa vaznošcu 6 meseci po završetku putovanja nije potrebna viza, kao ni za transit kroz Bugarsku (EU). Putnici sa pasošima drugih država dužni su da se raspitaju o viznom režimu zemlje sa cijim pasošima putuju. Za maloletnu decu, obavezna je saglasnost ako putuju bez jednog roditelja.

Plaćanje celokupnog iznosa aranžmana i bus prevoza isključivo u dinarskoj protivvrednosti odabirom jednog od mogućih načina plaćanja:

  • Uz akontaciju od 40% ostatak gotovinom, 15 dana do polaska po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.
  • Dinarski (devizna cena plaća se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate)
    40% deviznog dela kao akontacija kod prijave, ostatak u 11 MESEČNIH RATA , i to: čekovima građana sa upisanm datumima dospeća 15. u mesecu ili administrativnom zabranom; Čekovi ili overena administrativna zabrana se dostavljaju ODMAH KOD REZERVACIJE (NAJKASNIIJE 72 SATA OD MOMENTA REZERVACIJE). U slučaju neblagovremenog izmirenja obaveza po administrativnoj zabrani, putnik se obavezuje da sam izmiri dugovanje.

  • Mogućnost plaćanja do kraja godine bez uvećanja zakljucno sa 20.12.2024

Putno osiguranje je obavezno i pokriva troškove lečenja i asistencije u slučajevima bolesti, hirurške intervencije i sl. Za sve putnike koje koriste paket aranžman (autobuski prevoz i smeštaj) osiguranje plaćaju po povoljnijim, grupnim tarifama polisa Millenijum Osiguranja ili Dunav osiguranja u agenciji.

Agencija će prevoz obaviti autobusima turističke klase (klima,video,audio…). Datum polaska autobusa je dan pre početka letovanja i naznačeno je u koloni sa oznakom bus.Moguća je eventualna promena mesta ili vremena polaska u odnosu na tabelu. Mesto polaska nalazi se u koloni autobuski prevoz. Putnik je dužan da proveri tačno vreme polaska 3 dana pre putovanja.

1. dan –Polazak putnika sa parkinga ulaz u sajam ispred hale 3 u Beogradu, putovanje do Kušadasija preko Niša, Pirota, Dimitrovgrada do Bugarske. Noćna vožnja kroz Bugarsku sa kraćim usputnim odmorima.

2. dan – Ulazak u Tursku prelazak trajektom Dardaneli nastavak puta do Kušadasija dolazak u prepodnevnim satima u zavisnosti od vremena polaska. Smeštaj u izabrani hotel najkasnije u 14h po lokalnom vremenu. Slobodno vreme. Boravak u Kušadasiju u odabranom hotelu

12. dan – Napuštanje hotela slobodno vreme u popodnevnim satima polazak za Srbiju oko 15h u zavisnosti od organizacije polaska. Noćna vožnja kroz Bugarsku i u prepodnevnim satima dolazak u Srbiju.