MPS TrendMPS Trend

Hotel Ponz 3*

HOTEL PONZ 3*- Hotel Ponz, je renoviran ove godine i nalazi se u Kusadasiju 100 metara od Ladies beach plaze. Hotel poseduje otvoreni bazen, decji bazen, tursko kupatilo i klimatizovane smestajne jedinice sa balkonima. Sobe i apartmani hotela Ponz takodje imaju moderan namestaj od drveta i dekoracija sa neutralnim bojama. Pored toga u hotelu sobe imaju klima uredjaj, flat-screen TV, sopstveno kupatilo, prostor za sedenje, pribor za pripremu caja ili kafe i mali frizider- mini bar. U à-la-carte restoranu osoblje sluzi raznovrsna jela evropske i regionalne kuhinje, pripremljena od svezih sastojaka. Hotel poseduje prostoran bar i terasu na kojoj mozete uzivati u osvezavajucim picima i koktelima. Mozete da uzivate u sauni ili masazi. Kod bazena mozete igrati stoni tenis, bilijar i pikado. U baru mozete pratiti najvaznije sportske dogadjaje. Hotel Ponz se nalazi na samo 2 km od centra Kusadasija. Stanica lokalnog autobusa udaljena je samo 10 metara od hotela. Aerodrom Adnan Menderes u Izmiru udaljen je 80 km. Usluga prevoza moze se organizovati na zahtev i uz doplatu. Usluga u hotelu je na bazi polupansiona.


HOTELSKI I AUTOBUSKI POPUST:

  Dodatnih 5% popusta za uplate u celosti na cene iz tabele

 • ZA UPLATE PRILIKOM REZERVACIJE OD 30% DO 29. FEBRUARA ODOBRAVAMO POPUST 23% NA HOTELSKI SMESTAJ
 • ZA UPLATE PRILIKOM REZERVACIJE OD 30% DO 31. MARTA HOTELSKI POPUST JE URACUNAT U CENU
 • ZA UPLATE PRILIKOM REZERVACIJE OD 30% DO 01. APRILA ODOBRAVAMO POPUST 10% NA AUTOBUSKI PREVOZ

POPUSTI I DOPLATE

 • Doplata za sobu 1/1: 50% tokom cele sezone.
 • Popust za 3. odraslu osobu je 30% na pomocnom lezaju
 • POPUSTI ZA DECU: 1. i 2. dete od 0-7 godina besplatno, 1. i 2. dete od 7-13 godina popust 50%
 • Klima uredjaj uracunat u cenu
 • Boravak u izabranom hotelu na bazi 12 dana /10 noćenja i uslugu ND , HB ili All u zavisnosti od hotela,usluge vodiča i lokalne takse.

  Autobuski prevoz, putno osiguranje, sve fakultativne izlete, individualni troškove putnika.

  Organizator zadržava pravo da putem Last minute ponude prodaju svojih kapaciteta po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime eventualne razlike u ceni.
  Cene bus prevoza po osobi u eurima ADL CHD Bus polasci Mesto polaska
  Novi Sad 85€ 65€ Novi Sad Parking kod Lokomotive
  Beograd 85€ 65€ Beograd Naknadno objavljujemo mesto polaska
  Kolari 85€ 65€ Kolari Motel kod pumpe Kolari
  Kraljevo transver do Pojata 85€ 65€ Pojate Kod železničke stanice na prakingu
  Požarevac 85€ 65€ Požarevac Na pumpi "Knez Petrol",preko puta restorana "Požarevačka petlja";tačnije kod naplatne rampe Požarevac
  Velika Plana 85€ 65€ V.Plana Kod motela "Velika Plana"-Nis pumpa
  Batočina 85€ 65€ Batočina Na parkingu preko puta restorana "Kapija Šumadije"-Batočina naplatna rampa
  Jagodina 85€ 65€ Jagodina U odlasku:kod pumpe Coral;u povratku:kod pumpe Mol
  Ćuprija 85€ 65€ Ćuprija U odlasku:motel Ravanica;u povratku:Lukoil pumpa
  Paraćin 85€ 65€ Paraćin Motel Tito
  Pojate 85€ 65€ Pojate Restoran Evropa
  Kragujevac do Batočine 85€ 65€ Paraćin Tržni centar-Roda parking
  Aleksinac 85€ 65€ Aleksinac U odlasku:restoran Istanbul;u povratku:Lukoil pumpa
  Niš/Pirot 85€ 65€ Niš Parking kod Tempa
  Kikinda 85€ 65€ Kikinda Ispred agencije "Banat tours";ul.Dr.Zorana Đinđica 19
  Zrenjanin 85€ 65€ Zrenjanin Glavna autobuska stanica-OMV pumpa
  Mali Požarevac 85€ 65€ Mali Požarevac Uređeni parking kod isključenja petlje "Mali Požarevac"
  Mihajlovac 85€ 65€ Mihajlovac Lukoil pumpa
  Svilajnac(Topola) 85€ 65€ Svilajnac(Topola) MOL pumpa,motel "Stari Hrast"
  Čačak(do Batočine) 85€ 65€ Čačac(do Batočine) Tržni centar Roda parking(glavni put)
  Vrnjačka Banja(do Pojata) 85€ 65€ Vrnjačka Banja(do Pojata) Na pumpi"Knez Petrol" kod kružnog toka
  Trstenik(do Pojata) 85€ 65€ Trstenik(do Pojata) Na parkingu kod autobuske stanice
  Kruševac(do Pojata) 85€ 65€ Kruševac(do Pojata) Parking kod Crkve Lazarica
  Dimitrovgrad 85€ 65€ Dimitrovgrad Restoran Happy stars
  AUTOBUSKI PREVOZ - DODATNE USLUGE I NAPOMENE
  Dodatne usluge za autobuski prevoz - transferi iz odredjenih mesta u Srbiji
  Cena u tabeli obuhvata autobuski prevoz iz Beograda. Za polazak iz Niša i usputnih stajališta na autoputu Niš-Gradina cena se umanjuje za 5 eur po osobi.
  Doplata za transfer Novi Sad - Beograd Odrasli i deca od 0-12 godina + 17€
  Doplata za transfer Zrenjanin - Beograd Odrasli i deca od 0-12 godina +17€ minimalni broj putnika je 2 (plaćaju se 2 pune cene)
  Doplata za transfer Kikinda - Beograd Odrasli i deca od 0-12 godina + 22€ minimalni broj putnika je 2 (plaćaju se 2 pune cene)
  Doplata za transfer Kragujevac - Batočina(autoput) Odrasli i deca od 0-12 godina +8.5€ minimalni broj putnika je 2 (plaćaju se 2 pune cene)
  Doplata za transfer Čačak - Batočina(autoput) Odrasli i deca od 0-12 godina +15€ minimalni broj putnika je 2 (plaćaju se 2 pune cene)
  Doplata za transfer Kraljevo - Pojate(autoput) Odrasli i deca od 0-12 godina +15€ minimalni broj putnika je 2 (plaćaju se 2 pune cene)
  Doplata za transfer Vrnjačka Banja - Pojate(autoput) Odrasli i deca od 0-12 godina +14€ minimalni broj putnika je 2 (plaćaju se 2 pune cene)
  Doplata za transfer Trstenik - Pojate(autoput) Odrasli i deca od 0-12 godina +11€ minimalni broj putnika je 2 (plaćaju se 2 pune cene)
  Doplata za transfer Kruševac - Pojate(autoput) Odrasli i deca od 0-12 godina +9€ minimalni broj putnika je 2 (plaćaju se 2 pune cene)
  Izbor sedišta - Sedišta u prvih 5 redova u visokopodnom autobusu, ili na donjoj platformi u "dabl-dekeru" (bez mogućnosti rezervacije odredjenog sedišta) u zavisnosti od tipa autobusa mogu se garantovati i rezervisati uz doplatu, za povratnu kartu 40 eura po osobi. Cena važi za odrasle i decu.
  Dodatno sedište - Moguća je rezervacija dodatnog sedišta uz doplatu, za povratnu kartu 60 eur. Cena važi za odrasle i decu.
  NAPOMENE ZA AUTOBUSKI PREVOZ
  Nije moguće koristiti autobuski prevoz u jednom pravcu.
  Putovanje za Kušadasi je preko Sarimsaklija.
  Zbog velikog broja hotela i brzine razvoženja/sakupljanja putnika moguć je transfer manjim vozilom od hotela Anra, koji je u blizini glavne dolmoš stanice, do odabranog hotela.

  AUTOBUSKI PREVOZ

  U autobusu je zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola, opojnih sredstava i upotreba wc-a (sem u slučaju nemogućnosti zaustavaljanja autobusa).
  Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja. Agencija pravi raspored sedenja uzimajući ravnopravno u obzir: starost putnika (stara lica ili porodice sa decom), bolest ili fizičke nedostatke putnika, kao i vreme uplate. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu agencija dodeli. Putnik moze da rezerviše ,,Željeno sedište’’ u autobusu uz doplatu od 10 EUR-a.Doplata za 2 spojena mesta po želji putnika moguća je samo uz prethodnu potvrdu od strane agencije,po ceni dečije karte prevoza, i takvi zahtevi se podnose i uplaćuju prilikom prijave aranžmana.

  Prtljag putnika sme da sadrži iskljucivo ručni prtljag, stvari za ličnu upotrebu i jedan kofer po punoplativoj osobi. Svi dodatni koferi, veće kese se naplaćuju po tarifi prevoznika.

  Za boravak do 90 dana u Turskoj, za gradjane Srbije sa biometrijskim pasošem I sa vaznošcu 6 meseci po završetku putovanja nije potrebna viza, kao ni za transit kroz Bugarsku (EU). Putnici sa pasošima drugih država dužni su da se raspitaju o viznom režimu zemlje sa cijim pasošima putuju. Za maloletnu decu, obavezna je saglasnost ako putuju bez jednog roditelja.

  Plaćanje celokupnog iznosa aranžmana i bus prevoza isključivo u dinarskoj protivvrednosti odabirom jednog od mogućih načina plaćanja:

  • Uz akontaciju od 30% ostatak gotovinom, 15 dana do polaska po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.
  • Dinarski (devizna cena plaća se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate)
   30% deviznog dela kao akontacija kod prijave, ostatak u 11 MESEČNIH RATA , i to: čekovima građana sa upisanm datumima dospeća 15. u mesecu ili administrativnom zabranom; Čekovi ili overena administrativna zabrana se dostavljaju ODMAH KOD REZERVACIJE (NAJKASNIIJE 72 SATA OD MOMENTA REZERVACIJE). U slučaju neblagovremenog izmirenja obaveza po administrativnoj zabrani, putnik se obavezuje da sam izmiri dugovanje.

  Putno osiguranje je obavezno i pokriva troškove lečenja i asistencije u slučajevima bolesti, hirurške intervencije i sl. Za sve putnike koje koriste paket aranžman (autobuski prevoz i smeštaj) osiguranje plaćaju po povoljnijim, grupnim tarifama polisa Millenijum Osiguranja ili Dunav osiguranja u agenciji.

  Agencija će prevoz obaviti autobusima turističke klase (klima,video,audio…). Datum polaska autobusa je dan pre početka letovanja i naznačeno je u koloni sa oznakom bus.Moguća je eventualna promena mesta ili vremena polaska u odnosu na tabelu. Mesto polaska nalazi se u koloni autobuski prevoz. Putnik je dužan da proveri tačno vreme polaska 3 dana pre putovanja.

  1. dan –Polazak putnika sa parkinga ulaz u sajam ispred hale 3 u Beogradu, putovanje do Kušadasija preko Niša, Pirota, Dimitrovgrada do Bugarske. Noćna vožnja kroz Bugarsku sa kraćim usputnim odmorima.

  2. dan – Ulazak u Tursku prelazak trajektom Dardaneli nastavak puta do Kušadasija dolazak u prepodnevnim satima u zavisnosti od vremena polaska. Smeštaj u izabrani hotel najkasnije u 14h po lokalnom vremenu. Slobodno vreme. Boravak u Kušadasiju u odabranom hotelu

  12. dan – Napuštanje hotela slobodno vreme u popodnevnim satima polazak za Srbiju oko 15h u zavisnosti od organizacije polaska. Noćna vožnja kroz Bugarsku i u prepodnevnim satima dolazak u Srbiju.