MPS LUX APARTMANI NIŠ
Tražite apartmane u centru Niša?

MPS LUX APARTMANI NIŠ

– idealni smeštaj u centru grada –

 

MPS Lux apartmani Niš predstavljaju savršen izbor za sve posetioce koji žele da otkriju lepote grada Niša. Nalaze se u samom centru grada, u neposrednoj blizini Banovine, niške tvrđave i većine znamenitosti. Glavna autobuska stanica je udaljena samo 100m od MPS Lux apartmana, niška tvrđava je udaljena samo 150m, dok se kej reke Nišave nalazi na samo 50m udaljenosti. Većina autobuskih stajališta koja povezuju gotovo ceo grad nalazi se u blizini MPS Lux apartmana.

U ponudi imamo dvokrevetne i trokrevetne apartmane. Svi apartmani su potpuno novi i kompletno opremljeni, svaki sa zasebnim toaletom i čajnom kuhinjom. Gostima su na raspolaganju i Wi-Fi, klima uređaj i LCD TV. U svakom apartmanu su obezbeđeni peškiri za lice, telo, kupka i kozmetika koja je neophodna tokom boravka u MPS Lux apartmanima. Naši apartmani su poznati po udobnosti i kvalitetu, pružajući sve što je potrebno za uživanje gostiju.

Boraveći u MPS Lux apartmanima, imaćete sve na dohvat ruke. Moći ćete lako da istražujete znamenitosti grada, uživate u blizini keja i osetite duh Niša. Sve to uz udoban smeštaj i pažljivo osmišljene sadržaje koji će učiniti vaš boravak prijatnim i nezaboravnim.

Rezervišite svoj boravak u MPS Lux apartmanima Niš i doživite nezaboravno iskustvo u ovom prelepom gradu. Naša vrata su vam otvorena i spremni smo da vam pružimo najbolju uslugu.

10.00

MPS LUX APARTMENTS 1

10.00

MPS LUX APARTMENTS 2