MPS TrendMPS Trend

Vila Ria

Vila Ria se smestila u mirnom delu Pefkohorija, tik ispod poznate Lemoni pekare, na udaljenosti od oko 80 metara od predivne plaže, pružajući svojim gostima idealno mesto za opuštanje i uživanje u čarima ovog grčkog letovališta. Ova vila je odličan izbor za sve one koji žele da budu u blizini mora, ali istovremeno žele mir i tišinu tokom svog odmora.

U ponudi vile Ria su trokrevetni i četvorokrevetni apartmani koji su pažljivo osmišljeni kako bi zadovoljili potrebe svih gostiju. Svaka smeštajna jedinica u vili Ria poseduje osnovno opremljenu kuhinju, kupatilo, prostranu terasu za opuštanje, televizor za zabavu i klima uređaj (uz dodatnu naplatu) kako bi se gostima omogućio udoban boravak tokom vrelih letnjih dana. Takođe, gostima je na raspolaganju i WiFi internet kako bi ostali povezani sa svojim voljenima ili obavljali poslovne obaveze tokom svog boravka.

Tokom boravka u vili Ria, gosti sami vode računa o higijeni svog apartmana, čime se omogućava veći stepen privatnosti i nezavisnosti. Ipak, promena posteljine se vrši jednom tokom boravka kako bi se osigurala svežina i udobnost za goste.

Vila Ria je više od samo smeštajnog objekta – to je mesto gde se stvaraju nezaboravni trenuci i uspomene koje će trajati zauvek. Svojim gostima pruža mogućnost da istraže lepote Pefkohorija i uživaju u svim čarima ovog prelepog grčkog ostrva.

Neka vila Ria bude vaša oaza mira i udobnosti tokom vašeg boravka na Pefkohoriju. Dođite i uverite se u čaroliju ovog prelepog mesta, gde se susreću udobnost, lepota i gostoljubivost.

Vila Ria 10 noći

Vila Ria 15 noći

CENE u SEZONI su izražene po najmu studija/apartmana (devizni deo u €)

*Cene označene zvezdicom * su cene paket aranžmana u VANSEZONI (uračunat smeštaj i autobuski prevoz iz Niša, bez teritorijalne doplate za prevoz) po osobi.*

Cena teritorijalne doplate ukoliko je autobuski prevoz severno od Niša, nalazi se u tabeli autobuskog prevoza.

U smenama sa zvezdicom *, u slučaju sopstvenog prevoza cena paket aranžmana se umanjuje za 25€ po osobi.