MPS TrendMPS Trend

Vila Polistilo Spiti

Vila Polistilo Spiti je smeštena na svega 15 metara udaljenosti od plaže, neposredno iza vile Janis Beach, u centralnom delu Polihrona. Pružajući svojim gostima nezaboravan boravak na obali Egejskog mora. Dvorište vile Polistilo Spiti direktno izlazi na šetalište i plažu, omogućavajući gostima lak i brz pristup moru i svim sadržajima u okolini.

U ponudi vile Polistilo Spiti nalaze se dvokrevetni i trokrevetni studiji, četvorokrevetni poluapartmani, kao i petokrevetni i šestokrevetni dupleks apartmani. Apartmani se nalaze kako u prizemlju, tako i na prvom spratu, pri čemu neki od studija i apartmana pružaju delimičan pogled na more, što dodatno obogaćuje boravak gostiju.

Posebno treba istaći četvorokrevetni poluapartman koji poseduje posebnu, vratima odvojenu kuhinju i spavaći deo sa jednim francuskim i dva standardna ležaja. Petokrevetni i šestokrevetni dupleks apartmani nude po dve odvojene spavaće sobe, potpuno odvojenu kuhinju i prostranu ugaonu terasu, pružajući gostima veći prostor i udobnost tokom boravka.

Svaka smeštajna jedinica, bilo da je reč o studiju, poluapartmanu ili dupleks apartmanu, opremljena je sa TV-om i klima uređajem čije je korišćenje uračunato u cenu najma apartmana. Takođe, gostima je na raspolaganju i WiFi internet kako bi ostali povezani sa svojim voljenima ili obavljali poslovne obaveze tokom svog boravka.

Tokom boravka u vili Polistilo Spiti, gosti sami održavaju higijenu u svojim apartmanima, čime se omogućava veći stepen privatnosti i nezavisnosti. Ipak, promena posteljine se vrši jednom tokom boravka kako bi se osigurala svežina i udobnost za goste tokom celog boravka.

Vila Polistilo Spiti je više od samo smeštajnog objekta – to je mesto gde se stvaraju nezaboravni trenuci i uspomene koje će trajati zauvek. Svojim gostima pruža mogućnost da istraže lepote Polihrona i uživaju u svim čarima ovog prelepog grčkog mesta.

Neka vila Polistilo Spiti bude vaša oaza mira i udobnosti tokom vašeg boravka na Polihronu. Posetite nas i uverite se u čaroliju ovog prelepog mesta, gde se udobnost, lepota i gostoljubivost susreću kako bi stvorile nezaboravno iskustvo za sve naše posetioce.

Vila Polistilo Spiti 10 noći

Vila Polistilo Spiti 15 noći

CENE u SEZONI su izražene po najmu studija/apartmana (devizni deo u €)

*Cene označene zvezdicom * su cene paket aranžmana u VAN SEZONI (uračunat smeštaj i autobuski prevoz iz Niša, bez teritorijalne doplate za prevoz) po osobi.*

Cena teritorijalne doplate ukoliko je autobuski prevoz severno od Niša, nalazi se u tabeli autobuskog prevoza.

U smenama sa zvezdicom *, u slučaju sopstvenog prevoza cena paket aranžmana se umanjuje za 25€ po osobi.