MPS TrendMPS Trend

Vila Maria

Vila Maria je idealno smeštena u samom srcu Pefkohorija, na samo 15 metara udaljenosti od prelepe plaže, pružajući svojim gostima nezaboravan boravak na obali Egejskog mora. Ova vila se nalazi u centralnom delu Pefkohorija, tačnije u šetališnoj zoni, što je čini savršenim mestom za sve one koji žele da budu u blizini mora i svih atrakcija koje ovaj gradić nudi.

Vila Maria raspolaže raznovrsnim smeštajnim opcijama, uključujući dvokrevetne i trokrevetne studije koji se nalaze na drugom spratu objekta. Svi studiji su pažljivo osmišljeni kako bi pružili udobnost i praktičnost gostima tokom njihovog boravka.

Svaka smeštajna jedinica u vili Maria poseduje osnovno opremljenu kuhinju, prilagođenu broju ležajeva, prostranu terasu idealnu za opuštanje i uživanje u pogledu na more, televizor za zabavu i klima uređaj (uz dodatnu naplatu) kako bi se gostima omogućio ugodan boravak čak i tokom vrućih letnjih dana. Gostima je takođe na raspolaganju i WiFi internet kako bi ostali povezani sa svojim voljenima ili obavljali poslovne obaveze tokom svog boravka.

U vili Maria se takođe vrši promena posteljine jednom tokom boravka kako bi se osigurala svežina i higijena u smeštajnim jedinicama.

Smeštena na samo nekoliko koraka od plaže i u blizini svih važnih sadržaja i atrakcija, vila Maria je savršen izbor za sve one koji traže udoban smeštaj i nezaboravan odmor na prelepom Pefkohoriju. Neka vila Maria bude vaša oaza mira i udobnosti tokom vašeg boravka na ovom prelepom grčkom ostrvu. Posetite nas i uverite se u čaroliju ovog prelepog mesta, gde se udobnost, lepota i gostoljubivost susreću kako bi stvorile nezaboravno iskustvo za sve naše posetioce.

Vila Maria 10 noći

Vila Maria 15 noći

CENE u SEZONI su izražene po najmu studija/apartmana (devizni deo u €)

*Cene označene zvezdicom * su cene paket aranžmana u VANSEZONI (uračunat smeštaj i autobuski prevoz iz Niša, bez teritorijalne doplate za prevoz) po osobi.*

Cena teritorijalne doplate ukoliko je autobuski prevoz severno od Niša, nalazi se u tabeli autobuskog prevoza.

U smenama sa zvezdicom *, u slučaju sopstvenog prevoza cena paket aranžmana se umanjuje za 25€ po osobi.