MPS TrendMPS Trend

Vila Hrisa

Vila Hrisa je smeštena u samom srcu Pefkohorija, na svega nekoliko koraka od obale mora, pružajući svojim gostima nezaboravan boravak na ovom prelepom grčkom ostrvu. Pozicionirana je odmah pored naše vile Teramvos, na udaljenosti od oko 60 metara od plaže, što je čini idealnim mestom za odmor i opuštanje.Iako je vila Hrisa u neposrednoj blizini šetališta, marketa, prodavnica, kafića i restorana, smeštena je u mirnoj i tihoj ulici, daleko od gradske vreve i buke. Ovaj miran kutak pruža gostima priliku da se opuste i uživaju u intimnosti i tišini, dok su atrakcije i sadržaji grada lako dostupni.

Vila Hrisa raspolaže raznovrsnim smeštajnim opcijama kako bi zadovoljila potrebe svih gostiju. Na raspolaganju su dvokrevetni i trokrevetni poluapartmani, trokrevetni apartmani, kao i četvorokrevetni dupleks apartmani. Svi smeštajni kapaciteti su osmišljeni tako da pruže udobnost i praktičnost gostima tokom njihovog boravka.

Svaka smeštajna jedinica u vili Hrisa poseduje osnovno opremljenu kuhinju prilagođenu broju ležajeva, kupatilo, terasu za opuštanje, televizor i klima uređaj (uz dodatnu naplatu). Gosti takođe mogu koristiti WiFi internet tokom svog boravka kako bi ostali povezani sa svojim voljenima ili obavljali poslovne obaveze.

Tokom boravka u vili Hrisa, gosti su sami odgovorni za održavanje higijene u svom apartmanu, čime se omogućava veći stepen privatnosti i nezavisnosti. Ipak, promena posteljine se vrši jednom tokom boravka kako bi se osigurala svežina i udobnost za goste.

Vila Hrisa je više od samo smeštajnog objekta – to je mesto gde se stvaraju nezaboravni trenuci i uspomene koje će trajati zauvek. Svojim gostima pruža mogućnost da istraže lepote Pefkohorija i uživaju u svim čarima ovog prelepog grčkog ostrva.

Naš cilj je da svaki gost vila Hrise ode sa osmehom na licu i željom da se ponovo vrati. Zato se trudimo da pružimo vrhunsku uslugu i udobnost kako bismo osigurali nezaboravan boravak za sve naše posetioce.

Neka vila Hrisa bude vaša oaza mira i udobnosti tokom vašeg boravka na Pefkohoriju. Dođite i uverite se u čaroliju ovog prelepog mesta, gde se susreću udobnost, lepota i gostoljubivost.

Vila Hrisa 10 noći

Vila Hrisa 15 noći

CENE u SEZONI su izražene po najmu studija/apartmana (devizni deo u €)

*Cene označene zvezdicom * su cene paket aranžmana u VANSEZONI (uračunat smeštaj i autobuski prevoz iz Niša, bez teritorijalne doplate za prevoz) po osobi.*

Cena teritorijalne doplate ukoliko je autobuski prevoz severno od Niša, nalazi se u tabeli autobuskog prevoza.

U smenama sa zvezdicom *, u slučaju sopstvenog prevoza cena paket aranžmana se umanjuje za 25€ po osobi.